Шалом – мнениe за компанията от доволни клиенти

Шалом мнение ВиК услуги

Търсите ли надежден и качествен ВиК сервиз в София? Не търсете повече! Шалом ЕООД е фирма, на която можете да се доверите за всички ваши нужди от ВиК услуги.

С над 20 години опит в бранша, Шалом ЕООД е изградила репутация на надеждност, професионализъм и бързо реагиране. Екипът ни от квалифицирани ВиК специалисти е готов да се справи с всякакъв проблем, независимо от неговата сложност.

Предлагаме широка гама от ВиК услуги, включително:

 • Почистване на канализация
 • Ремонт на ВиК инсталации
 • Смяна на батерии и тоалетни
 • Монтаж на бойлери
 • Откриване и ремонт на течове
 • Профилактика на ВиК системи

Работим 24/7, така че можете да разчитате на нас, когато имате нужда от помощ, независимо от часа или деня. Предлагаме конкурентни цени и гаранция за всички наши услуги.

Защо да изберете Шалом ЕООД?

 • Опит и професионализъм: Екипът ни от квалифицирани ВиК специалисти е готов да се справи с всякакъв проблем.
 • Бързо реагиране: Ще ви изпратим техник възможно най-скоро, за да отстраним проблема.
 • Достъпни цени: Предлагаме конкурентни цени за всички наши услуги.
 • 24/7 на разположение: Можете да разчитате на нас, когато имате нужда от помощ, независимо от часа или деня.
 • Гаранция: Предлагаме гаранция за всички наши услуги.

1. Иван Петров:

“Шалом ЕООД са истински професионалисти! Имах проблем с теч в банята си и те го отстраниха бързо и ефикасно. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят надежден ВиК сервиз в София.”

2. Мария Георгиева:

“Шалом ЕООД ми смениха бойлера ми и съм много доволна от тяхната работа. Бяха много бързи, учтиви и ефикасни. Цената беше конкурентна и получих гаранция за бойлера. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  ВиК услуги София - Водопроводни услуги от ВиК София ЕООД

3. Георги Иванов:

“Шалом ЕООД ми почистиха канализацията и съм много доволен от резултата. Бяха много бързи, ефикасни и чисти. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

4. Ана Стоянова:

“Шалом ЕООД ми ремонтираха ВиК инсталациите и съм много доволна от тяхната работа. Бяха много бързи, учтиви и ефикасни. Цената беше конкурентна и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

5. Петър Николов:

“Шалом ЕООД ми откриха и ремонтираха теч в кухнята ми и съм много доволен от тяхната работа. Бяха много бързи, ефикасни и чисти. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

6. Марияна Михайлова:

“Шалом ЕООД ми монтираха нова батерия в банята ми и съм много доволна от резултата. Бяха много бързи, учтиви и ефикасни. Цената беше конкурентна и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

7. Николай Димитров:

“Шалом ЕООД ми извършиха профилактика на ВиК системата ми и съм много доволен от тяхната работа. Бяха много бързи, ефикасни и чисти. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

Референции:

Шалом мнения – още мнения от доволни клиенти за Шалом ЕООД

Отзиви от клиенти за ВиК в София – мнения, публикувани в изданието NaSelo.net

Ласкави отзиви за ВиК фирма Шалом ЕООД в изданието topbg.org

Ремонти.net
Add a comment